Hareweg 6a - Oldemarkt - tel: 06 30353018

Camping 

1 April 2020 is onze nieuwe camping open en daar zijn wij Richard en Carina, Sander en Ciska Zeestraten trots op.

Het was hard werken maar het nieuwe sanitair gebouw is helemaal af, 5 toiletten, 4 douchen, 1 was cabine, 2 wasbakken, 2 afwas plaatsen. Het gebouw is voorzien van moderne tegels met een strak interieur. U kunt gratis gebruik maken van het warme water, ons sanitair gebouw draait op eigen bronwater, dit is duurzaam en wij zorgen voor een hoogstaande waterkwaliteit. Wij hebben een enorm goede WIFI en is nog gratis ook!!! 

Op onze camping is het enorm mooi en rustig, en u kunt vertoeven naast de dieren, we hebben de camping opgesteld in een Carrousel zodat de dieren om de camping heen lopen en u altijd zicht heeft op de dieren en het groen. De plaatsen zijn ongeveer 110M2 per plaats. In het midden zit 1 drink water tappunt  en iedere plaats heeft zijn eigen elektriciteit aansluiting. 

Onze camping ligt in een supermooi gebied de Weerribben Wieden, in de buurt van Kalenberg, Blokzijl, Giethoorn, Rottige Meente, Zuiderzeehaven Vollenhove, Nationaalpark Drents Friese Wold, Nationaalpark Dwingerveld.

Genoeg ruimte voor mooie fietstochten en/of wandel routes. Of huur een bootje/sloepje om ons Nationaal park en omgeving te ontdekken. Er zijn regelmatig ook excursies te boeken via Staatsbosbeheer centrum in Ossenzijl, is ongeveer 10 minuten fietsen vanaf onze camping.


We hebben gekozen voor een camping waar iedereen welkom is v.a. 18 jaar. (Only Adults) Dus we gaan voor een rustige gezellige camping waar u op uw gemak kunt genieten. We voeren het merk SVR camping voeren. Stichting Vrije Recreatie

Voor vragen/informatie Tel:  06 30353018 - 06 51122287

prijzen zijn € 22,- per nacht, incl. warmwater, 10 amp. stroom, fietsenstalling, goede WIFI.

excl. toeristenbelasting. (1,50 p.p.p.n)    SVR leden betalen € -1 per nacht.  Hond € 1,- per nacht.

Aankomst na 13.00, vertrek voor 11.00. of in overleg anders.