Hareweg 6a - Oldemarkt - tel: 06 30353018

Welkom op de review pagina.

 

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen

Sterren:
Naam:
Verbleven op:
Bericht:

Marieke de Wit


Verbleven op:

Camping Waterbuffelfarm

Waardering:

Het was wederom heerlijk om weer een paar dagen te mogen genieten van de camping de winkel de gastvrijheid en alle dieren. En voor de bezoekers van de opera in Nijetrijne volgend jaar deze camping ligt op fietsafstand 7,5 km. Het was een mooie combi. We komen graag nog een keer terug
Geplaatst op: 29-08-2021

Henk en Thea van der Werf


Verbleven op:

Camping Waterbuffelfarm

Waardering:

Fantastische minicamping. Prachtig met al de dieren om je heen. Super aardige eigenaren. Hele mooie landwinkel met een grote verscheidenheid aan biologische producten. Heerlijk waterbuffel vlees. We hebben er een paar fantastische dagen gehad met de camper en komen zeker nog een keer terug. Sanitair was tip top in orde. Netjes en schoon.
Geplaatst op: 29-08-2021

Jannie van Dijk


Algemene review


Waardering:

Een easy going, schone, rustige camping. Alles te krijgen in de winkel en buffelvlees is heerlijk. Aanrader. Een prachtige omgeving om te fietsen, weerribben, giethoorn. Enz..
Geplaatst op: 05-06-2021

Jee en Aggie hensen


Algemene review


Waardering:

Wat een gastvrijheid bedank voor alles wat hebben we op onze leeftijd weer veel bij geleerd bedankt voor alles en we komen zeker weer terug Groetjes
Geplaatst op: 01-06-2021

Dirk


Algemene review


Waardering:

k ben met een gezellig groepje mensen van 28-4 tot 12-5op deze camping geweest, in de caravans. Wij zijn daar uitermate vriendelijk ontvangen, en hebben ons, ondanks het beroerde en koude weer (iets wat je nauwelijks kunt uitzoeken !) toch prima vermaakt ! De faciliteiten waren prima.Ik hoop er nog eens, met beter weer (!!) terug te komen !! Tot ziens !! Dirk
Geplaatst op: 27-05-2021

Janneke


Algemene review


Waardering:

Ondanks het slechte weer hebben we weer genoten dit weekend. Dank je wel voor de rondleiding, het heerlijke vlees, waar we thuis ook nog van gaan genieten. We komen van de zomer wel weer een weekendje langs. fijne dag nog.
Geplaatst op: 27-05-2021

Bart Hulsegge


Algemene review


Waardering:

Wat een geweldige camperplaats. Veel ruimte, mooie plekken, schoon sanitair, leuke waterbuffels en aardige eigenaren. Leuke landwinkel met veel, ja heel veel lekkere producten. Een aanrader.
Geplaatst op: 20-05-2021

Dirk Pickee


Algemene review


Waardering:

Ik ben met een gezellig groepje mensen van 28-4 tot 12-5op deze camping geweest, in de caravans. Wij zijn daar uitermate vriendelijk ontvangen, en hebben ons, ondanks het beroerde en koude weer (iets wat je nauwelijks kunt uitzoeken !) toch prima vermaakt ! De faciliteiten waren prima.Ik hoop er nog eens, met beter weer (!!) terug te komen !! Tot ziens !! Dirk
Geplaatst op: 17-05-2021