Hareweg 6a - Oldemarkt - tel: 06 30353018

Over ons

Wij hebben best wel een uniek bedrijf wat we 11 jaar geleden zijn begonnen (als grapje). We kwamen terug uit Denemarken waar we een tijd een melkveebedrijf hebben gehad en hebben ons toen gevestigd hier in Oldemarkt. Mijn man wilde graag een waterbuffel gewoon leuk voor in het land weer is wat anders, en zo zijn we ons gaan verdiepen in dit dier. In Nederland zijn er nu op dit moment een aantal bedrijven die de waterbuffels melken en daar dus (h)eerlijke producten van maken zoals, yoghurt, feta, kazen, en de MOZZARELLA.

Maar wij kwamen erachter dat er niets met de mannelijke dieren die dus geboren worden bij de melkveebedrijven gedaan wordt. Wij kopen deze dieren met 3 weken aan (stieren) en zorgen dat deze op een zo natuurlijke manier groot gebracht worden, het zijn super eigenwijze dieren maar ook lief en knuffelig, maar ook kunnen ze gevaarlijk zijn. Ze worden uiteindelijk rond de 2 jaar geslacht bij onze huisslager, en wij verkopen dit vlees in 39 verschillende soorten in onze Landwinkel.

Uiteraard hebben we ook Lamsvlees en Varkensvlees van eigen boerderij, dit alles is zonder fratsen en antibioticum grootgebracht dus een 100% eerlijk stuk vlees. Dus kom een keer langs om onze prachtige winkel te zien en uiteraard de dieren van dichtbij.

Ons bedrijf en camping bestaat uit een aantal enthousiaste mensen, die u graag willen helpen en voor uw klaar staan. Gastvrijheid staat bij ons op nummer 1.

Tot ziens Richard en Carina Zeestraten